Kweken met een bodemverbeteraar

kweken met bodemverbeteraar

Kweken met een bodemverbeteraar: de eerste stap naar een goed resultaat!

Elke kweker wil een goed resultaat en gebruikt daar zijn favoriete voeding voor. Al dan niet aangevuld met allerlei bijproducten zoals boosters, celstrekremmers, ongediertebestrijders etc. Deze bijproducten worden veelal in een later stadium toegevoegd via spuiten of vernevelen. Terwijl grondverbeteraars juist in de eerste stap zouden moeten worden toegevoegd en daar al de basis wordt gelegd voor een stabiele groei van je plant en goed resultaat, ongeacht je medium. In deze blog vertellen wij je over het voordeel van het kweken van planten en gewassen met een bodemverbeteraar en kun jij ook de eerste stap zetten naar een goed resultaat!

DrFertigo Humitine Organische Bodemverbeteraar

Vanaf:  39,95

Bodemverbeteraar

Humitine is een hoogwaardige bodemverbeteraar die zorgt voor een optimale groei en gezondheid van de planten tijdens de groei- en bloeifase. Humitine zorgt voor een hogere resistentie tegen stressfactoren (zoals o.a. droogte, zoutophoping, pesticiden) door onder meer een goede pH-bufferingscapaciteit.

Artikelnummer: Niet beschikbaar Categorie:
Meer informatie

Waar bestaan grondverbeteraars uit?

Vaak bestaan bodemverbeteraars uit de volgende losse hoofdbestanddelen: kalk of calcium & magnesium of humine fulvine. Bij de meeste verkopers worden deze bestandsdelen als losse producten aangeboden. Maar er is ook een bodemverbeteraar waarin deze drie bestandsdelen gebonden zijn in één product: DrFertigo Humitine Organische Bodemverbeteraar! Door het samenvoegen van de bestandsdelen wordt het kweken met een bodemverbeteraar nóg makkelijker en efficiënter.

Wat doet een bodemverbeteraar?

Zoals hierboven al benoemd is bestaat een bodemverbeteraar uit kalk of calcium en magnesium of humine fulvine. De kalk zorgt voor het reguleren van de zuurgraad (pH). De calcium & magnesium zorgen op hun beurt voor een mooi groen gewas. De humine fulvine maakt een goede binding van de zouten mogelijk. De combinatie van deze bestandsdelen zorgt ervoor dat je bodem bestand is tegen droogte, zoutophoping en schadelijke ziektes en dat je planten de voedingsstoffen tijdens de gehele cyclus van het kweken optimaal opnemen.

Hoe gebruik je een bodemverbeteraar?

Een belangrijke tip bij het gebruik van de DrFertigo Humitine Organische Bodemverbeteraar is de mogelijkheid tot hergebruik van de aarde wanneer deze uitgeput raakt door de opname van de plant en de minerale reststoffen. Doordat deze bodemverbeteraar de drie hoofbestandsdelen bevat kan de aarde eenvoudig worden hergebruikt. Dit maakt de DrFertigo Humitine Organische Bodemverbeteraar duurzaam, waardoor je geen nieuwe bodem hoeft aan te schaffen.

“Hergebruik de aarde van je Humitine Organische Bodemverbeteraar bij uitputting!”

DrFertigo Humitine Organische Bodemverbeteraar

De Humitine Bodemverbeteraar van DrFertigo is dé bodemverbeteraar die jouw planten voorziet van een optimale groei en gezondheid. Het is de bodemverbeteraar die iedere teler voor zijn gewassen aan zou moeten schaffen. De Humitine zorgt door o.a. een goede pH-bufferingscapaciteit, hoge kat-ion uitwisseling en sterk waterbufferend vermogen voor een hogere resistentie tegen stressfactoren als droogte, zoutophoping en pesticiden. Daarnaast stimuleert het hoge koolstofgehalte het nuttige micro-bodemleven.

Enkele belangrijke eigenschappen van de Humitine Organische Bodemverbeteraar van DrFertigo:

  • Humitine kan zonder uitzondering worden toegepast op elk bodemtype en voor elk planttype
  • Verbetert bodemstructuur, verkruimeling en beluchting in de bodem
  • Optimaliseert de waterbeschikbaarheid voor de plant
  • Verhoogt het bufferend vermogen van de bodem
  • Reduceert uitspoeling van voedingsstoffen
  • Neutraliseert bodem pH-waarde terug naar 6.5
  • Stimuleert de wortelontwikkeling en bevordert de verticale wortelontwikkeling (betere benutting van het bodemvocht)
  • Stimuleert plantgroei, plantenenzymen en celdeling, bij plant en bacteriën
  • Verbetert de opname van voedingsstoffen door het wortelsysteem
  • Verbetert opbrengst en kwaliteit
feitje over humatine

Koop je bodemverbeteraar online bij DrFertigo

Ben jij als kweker overtuigd van het unieke vermogen van de Humitine Organische Bodemverbeteraar van DrFertigo en wil je deze graag aanschaffen voor een optimale groei en gezondheid van jouw gewassen? Wil jij graag kweken met een bodemverbeteraar? Bestel deze dan eenvoudig en snel hier in onze webshop. De bezorging is gratis en discreet én binnen 2 dagen bij jou in huis.

Vanaf:  39,95

Vragen

Ben jij als kweker overtuigd van het unieke vermogen van de Humitine Organische Bodemverbeteraar van DrFertigo en wil je deze graag aanschaffen voor een optimale groei en gezondheid van jouw gewassen? Wil jij graag kweken met een bodemverbeteraar? Bestel deze dan eenvoudig en snel hier in onze webshop. De bezorging is gratis en discreet én binnen 2 dagen bij jou in huis.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Starterspakket Starterspakket