Ongewenste insecten in je tuin?

twee libellen op een blad

Ongewenste insecten in je tuin?

Bladluizen, witte vlieg, spint, rupsen en ga zo maar door. Het zijn allemaal ongewenste insecten in de tuin. De laatste weken is het warm weer geweest met af en toe een fikse regenbui. Warm en vochtig weer is het ideale klimaat voor de ongewenste gasten in de tuin. Schadelijke insecten nestelen zich maar al te graag in de tuin. Schade kan zich voordoen in vraatschade, het overbrengen van virussen, zwakke planten of een achterblijvende groei. De vraag is: wat is de oplossing?

Voorkomen is beter dan genezen

Eén van de beste methoden om schade door insecten tegen te gaan is voorkomen dat schade optreedt; voorkomen is immers beter dan genezen! Probeer je planten daarom altijd goed te beschermen tegen ongewenste insecten in je tuin. De beste manier hiervoor is door ze preventief te behandelen met een biologische pesticide: DrFertigo BioDefender.

DrFertigo BioDefender Organische Plantversterker

Vanaf:  24,50

Plantversterker

DrFertigo BioDefender is een hoogwaardig biologisch supplement dat wij ontwikkeld hebben met Humus- en Fulvinezuren die zorgen voor een gezonde ontwikkeling van jouw gewas. De hoogwaardige orthosilicische zuren zorgen voor de versterking van de celwanden, waardoor insecten, schimmels en virussen de plantencellen niet kunnen binnendringen en infecteren.

Artikelnummer: Niet beschikbaar Categorie:
Meer informatie

Lees meer over de verschillende soorten ongedierte in onze blog: Voorkomen is beter dan genezen’

Veilig te gebruiken

Je zult misschien denken dat het gebruiken van een bestrijdingsmiddel een slechte invloed heeft op de kwaliteit van jouw gewassen, maar bij de BioDefender is dat niet zo! Dat komt omdat de BioDefender een natuurlijk, organisch een duurzaam product is dat is vervaardigd uit plantenextracten. Deze extracten bestrijden uitsluitend schadelijke insecten op een snelle en efficiënte wijze. Lees er meer over in onze brochure! Download de brochure (4,6M)

Hoe werkt het?

Aan het product zijn orthosilicische zuren toegevoegd die de celwanden van de planten versterken. Zo ontstaat er een dun, volledig biologisch afbreekbaar laagje op het bladoppervlak waardoor insecten, schimmels en virussen geen kans krijgen. Het product versterkt de natuurlijke weerstand van de plant om zelf ziekteverwekkers te kunnen bestrijden. Gebruik dus ook BioDefender om ongewenste insecten in je tuin tegen te gaan!

Vragen?

Heb je vragen over de BioDefender? Of over het gebruik ervan als bestrijdings- of preventiemiddel? Of wil je meer weten over de ongewenste insecten in jouw tuin? Neem in alle gevallen gerust contact met ons op. Wij helpen je met alle plezier verder, zodat jouw planten ongestoord kunnen groeien!

Vanaf:  24,50

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Starterspakket Starterspakket