Over ons

DrFertigo: kwaliteit en eenvoud

DrFertigo is opgericht door kwekers voor kwekers. Door jarenlange ervaring in de tuinbouw zijn er makkelijk te gebruiken producten ontwikkeld waar elke hobbykweker mee tot een goed resultaat kan komen. En de visie van DrFertigo is dan ook dat iedereen die kweken leuk vindt dit betaalbaar en makkelijk moet kunnen doen. Of dit nou een thuiskweker is of een professionele teler. De missie is ook dat wij zoveel mogelijk telers en kwekers willen laten ervaren dat kweken toegankelijk en makkelijk is met ons uitgekiende compacte assortiment producten. Een maximale opbrengst is voor iedereen mogelijk met onze hoogwaardige, makkelijk te begrijpen en makkelijk te gebruiken plantenvoeding!

usp's van drFertigo

De hoogste kwaliteit

Wij hebben hoogwaardige bio-minerale voedingssupplementen ontwikkeld in de vorm van poedervoeding. Al onze producten zijn wetenschappelijk onderzocht en uitvoerig getest, om zo tot het beste eindproduct te komen.

Hoogste kwaliteit humitine
groei kwaliteit

Eenvoudig te gebruiken

Wij geloven niet in voedingslijnen waarbij tientallen verschillende soorten voeding gebruikt moeten worden in net zoveel fases. Daarom hebben wij één lijn ontwikkeld: bio-minerale voeding in poedervorm. In drie stappen met slechts drie zakken voeding. Meer heb je niet nodig voor je plant. Meten, mengen en voeden, drie stappen die je moet volgen tot succes. Onze aanvullende producten zijn al een begrip in de groeibranche. Zo hebben we nog een organische Tripple soil improver (Humitine), een organische plantversterker (BioDefender) en een organische Celstrekremmer (Grow-Stop) Zo houden we alles zo simpel mogelijk, zodat jij er eenvoudig mee kunt werken!

Wil je gratis testen? Ben je actief op een bekend forum?

Meld je dan aan via een mail naar info@drfertigo.com