Over ons

DrFertigo: kwaliteit en eenvoud

Wij richten ons op de kleinschalige hobbymatige teler en ook op de ervaren teler. Wij willen namelijk dat de kweker een maximaal resultaat behaalt met goede producten die eenvoudig te begrijpen en te gebruiken zijn. Daarom hebben wij hoogwaardige producten ontwikkeld die de groei van jouw planten en gewassen bevorderen, terwijl ze enorm overzichtelijk en dus eenvoudig te gebruiken zijn!

usp's van drFertigo

De hoogste kwaliteit

Wij hebben hoogwaardige bio-minerale voedingssupplementen ontwikkeld in de vorm van poedervoeding. Al onze producten zijn wetenschappelijk onderzocht en uitvoerig getest, om zo tot het beste eindproduct te komen.

Hoogste kwaliteit humitine
groei kwaliteit

Eenvoudig te gebruiken

Wij geloven niet in voedingslijnen waarbij tientallen verschillende soorten voeding gebruikt moeten worden in net zoveel fases. Daarom hebben wij één lijn ontwikkeld: bio-minerale voeding in poedervorm (met slechts 3 stappen). Tot slot hebben we nog een bodemverbeteraar (Humitine) en een plantversterker (BioDefender). Zo houden we alles zo overzichtelijk mogelijk, zodat jij er eenvoudig mee kunt werken!